Huizenga Installatie | Diensten
120
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-120,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-1.0,qode-theme-huizenga installatie,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Diensten

Installatiewerk

Installatie van uw CV, verwarming of water-/gasleidingen? U kunt bij ons terecht voor elk type klus in de nieuwbouw en de verbouw.

Dakwerken

Heeft u last van lekkage of is uw dak aan vernieuwing toe? Ook als dakdekkers staan wij voor u klaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Sanitair

Bij Installatiebedrijf Huizenga kunt u terecht voor al uw sanitair. Wij leveren alle bekende merken en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Duurzame energie

Op zoek naar een energiezuinige warmtepomp, of verwarmen doormiddel van een zonneboiler met zonnecollectoren? Informeer naar de mogelijkheden.

Onderhoud

Ook voor onderhoud aan uw centrale verwarming, gashaard, gevelkachel, (bad)geiser, gasboiler of andere gastoestellen bent u bij ons aan het goede adres.

Vragen? Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op!

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?